Välkommen till GolfSkojBussen! Torsdag 24 augusti 2017 börjar vi period 2 på GolfSkojBussen. Period 1 är nu stängd så ni kryssar endast i period 2 knappen för att göra en anmälan. Vi meddelar sen vilka som har fått plats på bussen. De som inte kom med till period 1 har förtur till period 2, därefter fyller vi på med deltagare från period 1.

Genom denna anmälan har ni gett tillstånd till att uppgifter får registreras i dataregister enligt Personuppgiftslagen och gett tillstånd till att bild på barn/gruppbilder får publiceras på hemsida eller liknande (namn anges dock inte utan särskilt tillstånd). Godkänns inte detta, vänligen notera det tydligt i längst ner i formuläret.
start
 
Deltagarens namn:

 
Deltagarens personnummer (yymmdd-xxxx):

Detta för att kunna närvaroregistrera och ansöka om LOK stöd för aktiviteterna.
 
Deltagarens gatuadress:

 
Ort och postnummer:

 
Namn på kontaktperson:

 
Telefonnummer till kontaktperson:

 
Jag vill anmäla mig till period nr 2 på GolfSkojBussen:

Nu är anmälan öppen för period 2. Vi meddelar sen i ett utskick vilka som har fått plats och vilka som är på reservlista. Deltagandet i GolfSkojBussen är kostnadsfritt.

 
Skola/hållplats där deltagaren åker ifrån:

 
Vill deltagaren anmäla sig redan nu till "ordinarie" GolfSkoj träningen på söndagar på Upsala GK?

Anmälan till GolfSkoj på söndagar innebär en träningsavgift på 500 kr (vår-sommar-höst) samt en medlemsavgift (yngre junior) på 1000 kr/år då mycket träning & spel sker på banan. Medlemsavgiften innebär att spel på banan får ske obegränsat (inte bara söndagar). De olika banorna/slingorna på UGK har olika kriterier, ex "stora banan" har 36 i hcp som gräns, "lilla banan" har ingen hcp gräns d.v.s. inget "grönt kort" behövs.

 
Jag har förstått att det är förälder/målsmans uppgift att hämta deltagaren efter avslutad träning ute på Upsala GK (Håmö).

     
 
Har ni någon övrig information som vi bör känna till? (ex. sjukdom, medicin, allergier, önskemål under träning etc.)

Tack för din intresseanmälan till GolfSkojBussen! Vänligen kika efter bekräftelse till din email. Vi hör av oss om slutgiltig deltagarlista. Team Junior & Elit, Upsala GK
again
Powered by Typeform
Powered by Typeform